Storgatan 21B, 671 31 Arvika
hej@projektbyranchangemakers.se

Aktuellt

På den här sidan kommer vi att informera om alla projekt, aktiviteter och evenemang som projektbyrån Changemakers är med och driver eller stöttar. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att förstå vad projektbyrån sysslar med. Vi vill också att du som är ung i Arvika ska veta när och var du kan träffa oss och delta i våra aktiviteter. 

MÅNADENS AKTIVITET

Filmkväll med extra allt

FREDAG 15 APRIL

Välkommen på projektbyråns första aktivitet! Vi bjuder alla unga i åldern 13-25 år på en filmvisning på ritz. Det kommer även finnas popcorn och pizza för den som vill ha. Och vem vill inte det? Kom och var med!

Spider-Man: No way home

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte. När han ber Doctor Strange om hjälp blir insatserna ännu farligare, och han tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

ANMÄL DIG

GÅ PÅ KONSERT, FIKA & UMGÅS

Café idé på ritz

Projektnyrån Changemakers kommer att finnas till på ritz i Arvika under våren 2022 på en massa arrangemang. På ett café idé är alla välkomna att köpa fika, snacka med oss och dela med sig av sina tankar och idéer om Arvika som stad för unga. Här nedan listas alla de arrangemang som projektbyrån är med på.

19 mars

konsert

Kickstiff

Kickstiff Mikael Persson & Sigillet

Kickstiff har sedan våren 2020 arbetat sig framåt. Men det var inte förens augusti 2021 som de för första gången blev officiella genom att släppa sin första singel Electric. Så nu med ännu en ny singel, Keep Going, ska de för första gången genomföra sin egenarrangerade konsert och leverera rockmusik med hög energi.

Facebookevent
25 mars

konsert

MAKE IT

Moa Nilsson Daniel Zieltjens

Den 25:e mars klockan 19 är alla varmt välkomna på Moa Nilssons & Daniël Zieltjens studentkonsert på Ritz i Arvika. Det kommer bjudas på olika typer av musik som rock, pop och mycket mer. I pausen kommer det att finnas fika! Fri entre och dörrarna öppnas 18:30 Välkomna!

Facebookevent
1 april

DANS

Du äger ditt skimmer Nellie Henriksson

Den 1:e april kl:19:00 på Ritz i Arvika är det äntligen dags för min studentkonsert! Tillsammans med vänner som är otroligt konstnärliga dansare. Ska jag under kvällens gång framföra livets olika tankar och känslor i dansens tecken! Denna konsert är koreograferad genom det råa, vackra och sköra som förblir äkta som evigt, en konsert fylld av tankar och känslor under livets motgångar som framgångar. Som skapats av det djupaste inre inom en som nu får tillåtelse att tala fritt genom dansens avtryck.

Fri entré och i pausen kommer det serveras fika! Dörrarna öppnas kl:18:30! Jag hoppas verkligen vi ses där! Facebookevent
8 april

TEATER

F.Ö.R.L.Å.T. 

Freja Apelkvist

I år tar jag studenten och F.Ö.R.L.Å.T. är namnet på det jag valt att göra som studentprojekt. Projektet är en teaterpjäs som jag skrivit och tillsammans med Alma Lindström, Oliver Thorén och Ida Ljungquist kommer att framföra. Det vi kommer att försöka hitta svar på under kvällen är mänsklighetens skuld, varför vi har den, om vi ens behöver den. Fika och presentation börjar 18, föreställningen kl 19. Välkomna!

Facebookevent
13 april

konsert

Nästan ingenting Ida Jansson

Den 13:e april kl. 19.00 på Ritz i Arvika är det äntligen dags för min studentkonsert! Tillsammans med vänner kommer jag under kvällen att framföra låtar som jag tycker om lite extra mycket. Fri entré, och i pausen kommer det att serveras fika. Dörrarna öppnas kl. 18.30. Jag hoppas verkligen att vi ses där!

Facebookevent