Storgatan 21B, 671 31 Arvika
hej@projektbyranchangemakers.se

Om oss

Vad är projektbyrån Changemakers?

Projektbyrån Changemakers är en kreativ och nytänkande community med och för unga, där fokuset ligger på vad du som ung vill göra.

COMMUNITY

Med community menar vi en mötesplats där man gör saker tillsammans med andra, ett sammanhang. En plats där vi kan testa idéer, våga drömma stort och ge varandra energi och ha kul.

FÖR VILKA

Projektbyrån finns framförallt till för dig som är i åldern 13-25 år, men du är välkommen även om du är några år yngre eller äldre än så. 

HUR DET FUNKAR

Vi kommer att ha olika träffar under våren 2022, men redan nu kan du höra av dig till oss! Skriv DM till oss på Instagram, maila oss på hej@projektbyranchamgemakers.se eller så hörs vi av för ett möte eller fika. Allt bygger på vad du känner är viktigt och vad du vill, utan press. Vi är nyfikna och vill lyssna in dig.

VARFÖR?

Vi tror att det behövs ett ställe där man kan komma helt förutsättningslöst, antingen om man har en idé på något man vill testa eller om man bara vill träffa nya människor och få energi.

Vi som jobbar med projektbyrån Changemakers

Läs mer om oss under kontakt!

En del av core-teamet – vi organisationer! Jonas Swanö (Studiefrämjandet), Elin Tienvieri (Arvika Innovation Park), Siri Hasting (Hyregästföreningen) och Bo-Jacob Enqvist (Arvika Innovation Park). Anna-Karin Frykstedt saknas på bild!

Bakgrund – Hur uppstod idén?

Idéen om Projektbyrån Changemakers växte fram under våren 2021 i ett iniativ som heter “Allas barn och unga Arvika” som består av ett stort gäng företag, föreningar och offentliga organsationer. Initativtagare till Allas barn och unga samt Projektbyrån Changemakers är Arvika Innovation Park, Social innovation Värmland, Studiefrämjandet och Hyregästföreningen.

Allas barn och unga samt Projektbyrån Changemakers finaniseras av Leader Växtlust Värmland.