Storgatan 21B, 671 31 Arvika
hej@projektbyranchangemakers.se

Projektbyrån Changemakers är igång!

Projektbyrån Changemakers är igång!

Hej! Den här posten symboliserar startskottet för projektbyrån Changemakers blogg! Jag heter Ottilia och jobbar på projektbyrån Changemakers som kommunikatör/informatör.

Projektbyrån Changemakers är en kreativ och nytänkande mötesplats för unga. Vi vänder oss främst till dig som är ung i åldern 13-25 år och som bor eller kommer från Arvika. Tanken med projektbyrån är att vi ska göra det möjligt för unga att mötas och tillsammans testa nya idéer som förhoppningsvis leder till ett bättre Arvika att bo i.

Projektbyrån Changemakers har växt fram från initiativet “Allas barn och unga Arvika” som drivits av Arvika Innovation Park och Social Innovation Värmland under våren 2021. Initiativet har än så länge engagerat ett 40-tal organisationer som deltagit på ett antal community-träffar under året. De organisationer som engagerat sig i initiativet bildar tillsammans communityn Allas barn och unga Arvika och det som de alla har gemensamt är att de vill skapa bättre förutsättningar för alla barn och unga i Arvika kommun.

Fortsätt häng med oss här på vår hemsida så kommer du snart få veta mer om hur det går för oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *