Storgatan 21B, 671 31 Arvika
hej@projektbyranchangemakers.se

Kontakt

Hör av dig till oss!

Vi är så taggade på att träffa just dig så tveka inte att höra av dig. Ingen fundering eller fråga är för stor eller liten. Här är kontaktvägarna:

Instagram

Häng med oss på @projektbyran_changemakers 

Maila

Maila någon av oss nedan

Sms/ringa

Ring/smsa någon av oss nedan

Teamet bakom

Här är vi som jobbar på Projektbyrån Changemakers. Självklart kan du också kontakta någon av oss här nedan direkt! 

Linnéa Olsson

Changemaker

Jag tycker om djur och natur lika mycket som jag tycker om att vara på eller bakom en scen. Jag gillar att se hur saker kan förändras och växa fram över tid och om jag själv får vara del av det är det superkul!

Moa Nilsson

Changemaker

Jag tycker om att spela mycket musik och stå på scenen tillsammans med kompisar. Jag gillar att träffa och lära känna många olika människor och jag att lära mig nya saker.

Usama Hamami

Changemaker

Jonas Swanö

Processledare för unga

Tycker om katter, att dricka kaffe, laga och återanvända både kloka tankar och saker.
Kör bil och cyklar, gillar ljusteknik och scener, helst det som händer bakom dem.

Bo-Jacob Enqvist

Processledare för unga

Jag älskar oväntade möten och människor som har upplevt andra saker än jag. Favoritplats att hänga/jobba på: Natthärbärgen för hemlösa. Gillar att renovera gamla hus, vara ute i naturen och uppleva bra livemusik.

Ottilia Berglund Ekholm

Kommunikatör/informatör

Jag befinner mig helst på eller bakom en scen, kan prata flytande rövarspråk, gosar ofta och mycket med mina katter, äter gärna vegetarisk mat och sträck-kollar hellre på en serie med 8 säsonger än ser på en film.

Elin Tienvieri

Innovationsledare fokus företag, föreningar och offentliga organisationer

Jag tror på tanken att vi kan göra världen bättre, ett litet steg i taget. Flyttade till Arvika som 19-åring. Gillar musik, växthus och skogen. Är grym på att gå snabbt, utamana mig gärna 😉

Anna-Karin Fryklund

Innovationsledare fokus företag, föreningar och offentliga organisationer

Jag gillar att träffa människor som inte är som mig. Älskar längdskidor och långfärdsskridskor. Har en stor trädgård i Kil där jag bor och är självförsörjande på potatis. Vill du ha ett recept med potatis så ska du prata med mig 🙂

Therese Sundström

Innovationsledare fokus företag, föreningar och offentliga organisationer

Jag är en relationsbyggare som älskar att driva förändring tillsammans med andra. Relationer är så fantasktiskt, de ger mod, kraft och ny kunskap. Annat jag älskar är min familj, kreativt skapade och hårdrock, det passar till allt!